Thursday, September 02, 2010

NUFFNANG VS Me

Hai semua , mlm ni Nak CIter pasl NUFFNANG..
Mula2 nmpk perkaan NUFFNANG ni kan, mcm pelik aje,
ye lah xpenah amik tau.. Lame2 perasan Ingin tau
Pasal NUFFNANG nih semgkin menebal dihatiku ini.. heheh2

1dy sy gi tnya kat member sya NUFFNANG ni utk apa,
dia pon terangkan la kat saya.. PastU ape lg ,
saya cepat2 bukak web site NUFFNANG nih..
n terus regester.. Perasaan xcited mula menerjah har3
godek3 semua yg ade dlm NUFFNANG tu.. Tp masih slow untuk memahami
NUFFNANG nih.. xper2 biar perlahan2 kan3..
tp hasil nyer pasti berbaloi..
heheheh

Sebelom ni xberapa kisah sgt nak berbelog tp bile dah add NUFFNANG ni
rajin pulak nak menaip entry2 nih.. heheheh.. tp berbaloi la dr xde
wat pape keje kan.. sikit2 lame2 jd  mewah.. har2


Apa itu NUFFNANG?


NUFFNANG.com merupakan peneraju komuniti pengiklanan blog yang pertama
di rantau Asia-Pasifik.

Pelantar dalam talian kami membolehkan pihak pengiklan untuk
menyiarkan iklan berasaskan grafik mahu pun video ke dalam
lebih 100,000 blog pelbagai jenis pelantar.



Sekarg Nih saya  mmg gah giler utuk ,memeriahkan BLog saya nih..
Moge2 menjadi blog yg succes hehehehe..
"kutelah Jatuh Hati" hehehe ^_^






love ,


Post a Comment