Saturday, November 20, 2010

Ministry of Moment : Just Like contest

O.M.G .... Bila Lihat  "CONTEST" Ini tersangat la 
HappY... Mula BerPinar2 mata dan bergelora otak Ku serta
jantugku berdetak  laju.. heheh ^___^



FREE photography package worth


RM2,000 (inclusive of an album) 


to 1 lucky blogger!!!


Not only that, 2 of you could also win 30% off for 


any photography package you choose!


               WOW!!!!


     ****MARVELOUS****


                                                   PRIZE!!!!


Bismillahirrahmanirrahim....
Pembuka Bicara darikU duhai para peminat  blog , photography dan sesape jer masuk 
ke belong ini  yeh.. hea2 Jgn malu jGn segan nanti melepas. ape yg melepas??? opssss!
Ini dia Contest "JUST LIKE"... 


Bak Kata saya " KeNagan Indah Perlu diGmbarkan Melalui SekepInG Gmbar, Kerna 
Disitu Kita dapt mengabadikan sejarah, dan ingat kita pada masa akan datang" tetapi 
ada Jugak Yg berpendapat ia nye tidak penting pd zam teknologi canggih kini.. walahal 
ia nyer sesuatu yg memberikan kita inspirasi dan kenagan. betol x?? hik3


Apepon saya sgt suke pd CAMERA dan juga BERGMBAR hik3. Dengan itu sy berimpikan 
akan menjadi " WIN" contest Ini..( xpekan perasan sekejap hik3 )  Boleh la saya dapat 
menyipan koleksi2 gmbar yang cantik dan tersngt "SMART" yg akan di Snap 
oleh SUPER-professional photographer .. yeyehhh! pasti cantik sgt nanti..!!


Setelah MeNcuci mata di Album   Ministry Of Moment's Photos - Contest tersangat
Kagum dengan hasil Kerja mereka ini.. tersenyum, terketwa, sempat jugak ku beragan seketika ..
cewahhhh hik3 dan akhir nyer ku berkenan dgn InI gambar.. tersngat dlm maksud disebalik
 gamba dapat kurasakan... heheheheh ( :  jeng... jeng... jeng...


1st Choice



Semua gambar adalah ihsan: Ministry of Moments

"Kepada Mu Ya ALLAH  ku bersyukur dengan "IZIN" dr Mu Ku KiNi Sudah dimiliki.
Penantian selama ini akhirnya terjawab dgn  ikatan yg suci . .... Syuku..syukur.."
berdetik di hatiku
( moga  ALLAH permudahkan urusan ku di dunia & akhirat)

2nd  Choice


Semua gambar adalah ihsan: Ministry of Moments

" Kini Impian jd rialiti ku rasakan.... Kau & Aku sudah bersatu, Mnjadi Milik Mu yg "SAH",
Duhai sayang , sayangillah aku utk selamanya kerna kau lah yg kucinta jiwa & jasad ini
hidup kerna mu yg memberi smgt kpd ku, dan ku berterim kasih pada mu YA ALLAH.. yang menemukan kami serta mengizinkan semua nya terjadi .Alhamdulilah..."
kata hatiku disaat melihat gmbar ini ..
(moge ini kan menjadi rialiti buat ku.. amin...)


Hurmmmm......  very touched my heart.. :( Besar betol HarapN sy kan.. hea2
biase la kan bile mula menaip  tgh2 pg nih " rasa itu ada"  hik2..apepon adat pertandigan ada 
KALAH dan MENANG.. apepon keputusan ku terima sepenuh hati.. heheheh3 Semoga mendpat jd yg terbaikk... walu ada yg lagi TERBAIKKKKK!!!  Suke2 Jerk Nak JoIn ni.. cz mcm BEST sgt
tau.. hea2.....TQ  2  Roe cz sudi invite me join contest ini... hea2 Sngat hargainya .. =.=

Terima kasih atas peluang yang diberikan!  Just Like Contest!

Sekian.......  (=






Post a Comment